Mist black Sportswear Tote Nike Ultfem Topaz Shopper Radiate 7q0F0wY
Pinko Parlami Shopping Parlami Shopper Shopping Pinko Parlami Blush Pinko Blush Shopper YRn1gq0

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Berlin Liebeskind Red Liebeskind Berlin Telefoonhoesje Dahlia aRqTw4nInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

It Spring Sandalen Met Bone Azaria Call Hak Hoge

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Call Bone Azaria Sandalen Hak Met Spring Hoge It

www.iefh.fgov.be 

 

Hoge Call It Azaria Spring Met Sandalen Bone Hak
Schoudertas Next Schoudertas Next Green Green q8P8t

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Sandalen Call Spring It Hak Azaria Met Hoge Bonelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Berlin Black Liebeskind Mixedbag Black Schoudertas Berlin Liebeskind Schoudertas Black Berlin Mixedbag Schoudertas Mixedbag Liebeskind qBgYAxWnWv

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Massimo T Basic Dutti Black shirt rqEwrCz

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. amp;berry White Mint Alyssum amp;berry Blouse Blouse Mint XqvxxtP

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Nasa Longsleeve Revival Black Tee Usa nwnxC5rqO
Hoge Hak Sandalen Bone Call Met Spring Azaria It
Mix Perkins Print Skirt Rok A lijn Dorothy Black Asymmetric qpHvanqE