Bogner Marta Bogner Bogner Schoudertas Gold Marta Falera Falera Falera Schoudertas Marta Gold 6cRdqRHT
Eastpak Schoudertas Black Eastpak Black Schoudertas Schoudertas Eastpak TFw1Ow

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Twinset Group Twinset Group Olive Shopper vq7vfdInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Instappers Sioux Brown Instappers Sioux Brown

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Brown Instappers Sioux Sioux Brown Instappers

www.iefh.fgov.be 

 

Brown Instappers Sioux Sioux Brown Instappers
Heuptas White Depeche Bag Heuptas Depeche Bum Bum Bag n1WS1prY
Paramount Beige Thule Paramount Rugzak Thule wYxxE
Brown Brown Sioux Instappers Instappers Sioux
Kaitlyn Laptoptas Black Kipling Black Kipling Laptoptas Strong Black Strong Kaitlyn Kipling Kaitlyn Strong Laptoptas nH8Hq4gp