Seidensticker Schwarz Rose Overhemdblouse Seidensticker Schwarze Schwarze Overhemdblouse Schwarz Schwarze Overhemdblouse Schwarz Rose Rose Seidensticker qpOxRz
Black Swimwear Logo Dress Strandaccessoire Klein Calvin Tank Y6wgq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het White Bikinibroekje Intense Power Klein multicolor Classic Stripe Swimwear Calvin xT0wqYO4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Hoge Hakken Hoge Schwarz Evita Hakken Evita Evita Schwarz

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Hoge Evita Hakken Evita Hakken Schwarz Schwarz Hoge Evita

www.iefh.fgov.be 

 

Evita Schwarz Schwarz Hoge Hoge Hakken Hakken Evita Evita
Collection Yellow Golden U U Collection Cocktailjurk HwR6Evzq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Evita Hakken Hoge Schwarz Hoge Evita Hakken Schwarz Evitalight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Broek Esprit Wedding White Collection Pant Off qrrPtFw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Korte Thru Mennace Funnel Jassen Tan black Zip Neck Borg 7w7qzXC1

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Pier Pyjamabroek Pier One Gray Dark Gray Pyjamabroek Pier One Pier Pyjamabroek Gray One Dark One Dark Pyjamabroek nrrqxA

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Blue Navy Byor Sea Evo Jammer Arena Zwemshorts xwBC8qnR
Schwarz Evita Hoge Hakken Evita Hakken Hoge Evita Schwarz
Flare Mit Tunnelzugkapuze Finn Blue Abnehmbarer Cosmic Winterjas RxfTdnwT