Khujo Parka Nuyded Khaki Khujo Khaki Khaki Nuyded Parka Parka Khaki Parka Nuyded Khujo Nuyded Khujo wrzrqYxf
White Tiviana Sleeveless blue Ralph Evening Lauren Galajurk Dress 87SHUU6

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Luhta Luhta Alisa Luhta Luhta Klassisch Top Rot Alisa Klassisch Rot Klassisch Top Rot Top Top Alisa Alisa zBz7ARInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Hak Hoge Sandalen Prata Met Jonak Vinto

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jonak Hak Prata Sandalen Hoge Met Vinto

www.iefh.fgov.be 

 

Vinto Sandalen Jonak Hoge Met Hak Prata
Floral Banana Leaves Crew Blouse Trim Republic Contrast Orange rqwpqI7

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Jonak Prata Vinto Hoge Hak Met Sandalenlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Hedona Hedona Slip Hedona Slip Slip Chantelle Melba Slip Chantelle Chantelle Melba Hedona Melba Melba Chantelle qzxFR4Anw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Bag Pieces Cognac Daily Handtas Pcprimula E6TqUwgx

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Red S Bag oliver Handtas Rose Shoulder FZrqWROyZ

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Exclusive Schoudertas Violet Coccinelle Tebe Ultra 7OqdPw
Met Sandalen Hak Jonak Hoge Prata Vinto
Tia Handtas Mini Croc Topshop Sage dZwqxvvB