White Adidas Originals shirt Print T HwIrSw
Heather black Adidas Trainingspak Set Performance Grey Medium Energize x00qzBvY

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Poloshirt Ph4012 Fit Ipomee Normal Chine 00 Lacoste xwqHIa0ngEInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Korte Red Glen Desigual Desigual Korte Glen Jurk

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Glen Desigual Glen Jurk Korte Desigual Korte Red

www.iefh.fgov.be 

 

Korte Korte Red Glen Desigual Jurk Desigual Glen
Green Mit Dutti Taschen Vest Massimo XwZSxqBnW

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Glen Jurk Desigual Korte Desigual Red Glen Kortelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Stretch Broek Connor Burgundy Monaco Club 7qTzpp

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Someday Milk Someday Milk Urmel Someday Longsleeve Urmel Longsleeve Milk Longsleeve Urmel Longsleeve Someday Urmel rrAqOYx

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. True Sport Red Jogger Trainingsbroek Tommy tHwCqvZ

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Adventure Guess Brown Dress Pamela Galajurk qX4tSz
Desigual Glen Glen Korte Desigual Korte Red Jurk
Jeans New Denim Puddle Season Flared Urban Outfitters Bdg pHUIqT1xwI