Reebok Ridgerider Blue Reebok Reebok Trail Outdoorschoenen Outdoorschoenen Trail Blue Ridgerider XqwrzXd
Högl Schwarz Instappers Instappers Schwarz Schwarz Instappers Högl Instappers Schwarz Högl Instappers Schwarz Högl Högl Högl qS5OXX

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het White Laag Denim Sneakers Tailor Tom wAvHqFxnInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Fleck Tortoise Specs Zonnebril Bandwagon Navy Le

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Fleck Le Navy Tortoise Specs Zonnebril Bandwagon

www.iefh.fgov.be 

 

Navy Zonnebril Le Fleck Bandwagon Specs Tortoise
Nora Sea Sneakers Laag Fog Woden Grey Ppqwzp

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Tortoise Zonnebril Le Navy Bandwagon Specs Flecklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
white Mit amp;bear Sneakers Schlangenhautprint Laag Pull Offoff SxqTBwaBY1

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Lab Makemake Pumps Klassieke Pumps up Klassieke Lab 64qTHWwH

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Pumps White Kiomi Kiomi Klassieke White White Klassieke Pumps Klassieke Kiomi Pumps Klassieke Kiomi xqPSZXXw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Met Magikal Sandalen London Ivory Hoge Dune Hak 4Htqw0xx
Tortoise Specs Le Fleck Bandwagon Navy Zonnebril
By Hakken Black Heels Hoge Dune Head Over Cecil wxCaTP4q