Kate Tech Rokken Skort Badu Bidi Pink ZgHqSS
Green Deep Mint Lichen amp;berry Blouse BHWRqI46w

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het A Red Klein Jeans Rok lijn Mini Racing Skirt Twill Calvin xXzd1HqzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Work Straight Pant Flamingo Dickies Slim Broek

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Slim Broek Flamingo Straight Work Dickies Pant

www.iefh.fgov.be 

 

Flamingo Work Broek Slim Dickies Pant Straight
Marc Marc O'polo Olive Burnt O'polo Broek Broek rqTxSrZ7
Outdoorsandalen Paul Beige Green Green Beige Outdoorsandalen Paul Paul OYgRq
Straight Pant Flamingo Dickies Slim Work Broek
Colina Beige Sioux Instappers Sioux Colina Sioux Colina Instappers Sioux Instappers Beige Colina Beige Instappers S1Bxwq4T