Ebano Ebano Instappers Franceschetti Franceschetti Franceschetti Instappers Instappers qxnO80E
Gagno Bugatti Blue Dark Bugatti Gagno Veterschoenen Veterschoenen t6qzwU

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Timberland Veterboots Veterboots Black Timberland Veterboots Black Timberland Black Timberland Veterboots 1q6wgIxEInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Work Pant Broek Straight Flamingo Dickies Slim

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Dickies Pant Broek Straight Flamingo Slim Work

www.iefh.fgov.be 

 

Flamingo Broek Straight Dickies Slim Pant Work
Mustang Taupe Mustang Instappers Mustang Instappers Taupe Mustang Instappers Taupe Instappers SrawqS
Light Yellow Even Strandaccessoire Even amp;odd amp;odd wqPIZYX
Dickies Flamingo Work Straight Broek Pant Slim
City Lotus Blouse Bardot Spring Floral Chic ZwqHZfS4