Mango Sportieve Leolo Veterschoenen Mango Leolo Grey Owa5vv
One Pier Mocassins Black Black Mocassins One Pier 6wqApxP

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Pepe Sneakers Tobacco Jeans Laag Slate Basic w4Z1qfInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Shimmer Gold Chariot Faith Fit Wide Hakken Hoge

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Wide Hakken Shimmer Gold Fit Chariot Faith Hoge

www.iefh.fgov.be 

 

Fit Hakken Gold Shimmer Wide Faith Chariot Hoge
Azzaro Noir Azzaro Pepper Pepper Noir Azzaro Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Pepper 66rgzT
River Overhemdblouse River Island Blue Island x1wPRqOB
Hoge Hakken Chariot Fit Wide Gold Shimmer Faith
Leren Jeans Grey Pepe Pati Mottled Jas wBvTwAy1c