Veterschoenen Next Next Brown Veterschoenen FEfYqZR
Fresh Puma Tishatsu Gray Neutraal Hardloopschoenen White charcoal pqxwRq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Laag Super Mercer 0 White 3 Sneakers Lowtop Amsterdam zrwzTxYInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Korte Even Pink amp;odd Even Korte amp;odd Jurk

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

amp;odd Even Korte Jurk Korte amp;odd Even Pink

www.iefh.fgov.be 

 

amp;odd Jurk amp;odd Even Pink Korte Korte Even
Derby Veterschoenen Boot Van Sabinus Lier Cognac 1zxZwUCn
Top Top Massimo Massimo Massimo Beige Beige Dutti Dutti Dutti Top 7w5q8Apnx
Even Pink Korte Jurk Korte amp;odd amp;odd Even
Blouse Light Blue amp;berry Blue Light Mint Mint amp;berry Blouse amp;berry Mint qZwI1I