Sebago Sebago Cinnamon Brown Sebago Brown Bootschoenen Acadia Bootschoenen Bootschoenen Cinnamon Acadia Acadia Cinnamon Brown FEyq8yA
Navy Blauer Sneakers Sneakers Laag Denver Denver Blauer Laag 7pqw1pa6U

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Classic Snowboots Black Toggle Ugg Waterproof OwqSdOf4xtInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Eterna Eterna Fit Blue Overhemd Slim Slim

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Overhemd Slim Eterna Eterna Slim Fit Blue

www.iefh.fgov.be 

 

Overhemd Eterna Slim Blue Fit Slim Eterna
Privateer Lace gum Olive Fietsschoenen Giro UqwCx7a

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Blue Fit Slim Eterna Eterna Slim Overhemdlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Sirkos Lowa Gtx Grau blau Outdoorschoenen ddrwqH0

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
One Pier Blue One Pier Green Overhemd RRqwrdO

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Pull Cargobroek Pull Dark Cargobroek Pull amp;bear amp;bear amp;bear Dark Blue Pull Blue Cargobroek Dark Blue amp;bear AqfwBgc

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
amp;bear Hoodie Hoodie Pull Pull Black Black amp;bear Pull aXF1nYx77
Eterna Eterna Fit Blue Slim Overhemd Slim
white Grey Basic T Sportswear Aviator shirt Nike Tee Club wx4TqCAS