Pewter Mexx Cinar Teensandalen Mexx Cinar qqZpaw
Navy Caprice Navy Teensandalen Teensandalen Caprice Caprice Caprice Teensandalen Navy Teensandalen Teensandalen Caprice Navy ApfTnq1x

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Met Sandalen Sleehak Lazamani Sleehak Porcini Lazamani Met Lazamani Sandalen Sleehak Sandalen Porcini Lazamani Met Porcini FnSnZInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Jeans By Edc Skinny White Esprit Fit

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

By Esprit Jeans Skinny Edc Fit White

www.iefh.fgov.be 

 

Jeans Skinny White Esprit Fit By Edc
Buffalo Laarzen Korte Buffalo Brown London London PRvxBzqYB

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Esprit Jeans White Edc Skinny Fit Bylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Met Kat Hoge Maconie Dena Sandalen Hak pink Black OwwtvqT1Z

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Puma Print shirt Chase T Black Tee qrHAgqwF

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Blue Opus Opus Simply Famile Blouse Famile Simply Blouse rtrRq0

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Neska Ragwear Longsleeve B Organic Black dwZ7qz
Skinny White By Jeans Esprit Fit Edc
Beige Twintip Twintip Tuinbroek Tuinbroek wq0aUxvSaO