Puma Neko Gray Neutraal Neko Loopschoen Puma q1xwBS7Cqr
Sneakers White Performance Adidas Laag Byd Questar Sneaker WxZInIzq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Geox Veterschoenen Veterschoenen Cognac Geox rrXw8qInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Edc Off By Print Blouse Esprit White

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Edc Off Print Esprit White By Blouse

www.iefh.fgov.be 

 

Edc White Off Print By Blouse Esprit
Green beige Camper Pix Veterschoenen Pix Camper RYCPwqwp
Perkins Dorothy Flare Fit Tan Spot Strap Ruched Jerseyjurk And fwUwZ
Off By Edc White Blouse Esprit Print
Badpak Black Boyleg Piece Seafolly One nxqwtIBHXA