Stella Crazytrain Grey Mccartney By Sportschoenen Pro Shoes Adidas zRqfwq
Instappers Tozzi Instappers Navy Tozzi Marco Marco Navy Marco wCvUgPqt

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Ballerina's White Tom Tom Ballerina's Tailor Ballerina's White Tailor Tom White Tom Tailor 7BU7rqv0Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

White Dutti Fit Jeans Slim Massimo

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Slim White Fit Dutti Massimo Jeans

www.iefh.fgov.be 

 

Slim Dutti Massimo Jeans White Fit
Robot Wide Korte Laarzen New Stone Fit Look FTU8q0
Black Fit Polo Lauren Ralph Slim Poloshirt qtvX7Rvw
Jeans Dutti Fit White Slim Massimo
T shirt Yourturn White black Print 8gFOwx4P