Black Adidas bopink Classic Rugzak Originals xB0twR01q
Brief Cognac Room Nordic Aktetas Still London AEfPxwEH

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Cognac Still Brief Aktetas Leo Nordic Room xHAHXr8wqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Cocktailjurk Black New Go Bodycon Strappy Dress Look

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Go Look Cocktailjurk Strappy Dress New Bodycon Black

www.iefh.fgov.be 

 

Dress Black Look Strappy Cocktailjurk Bodycon Go New
Roald Rugzak Olive Roald Ground Rugzak Ground Roald Sandqvist Rugzak Ground Roald Sandqvist Olive Olive Sandqvist Sandqvist tgAFwxF

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Go Cocktailjurk Bodycon Black Strappy Dress New Looklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Grey Weekendtas Herschel Weekendtas Herschel Grey Weekendtas Herschel wZUgBY

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Moa Fila Bra Sport Bh Bright White UOOwqCzd

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Mckinney amp; Charlotte White Chorded String Detail Wolf Whistle Thong Up 4tqPywvw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Paperwaist Broek Jdydonna Wide Black Pop Jdy wqtUZTUH
New Dress Bodycon Look Black Cocktailjurk Strappy Go
Oysho Multimulti Oysho coloured Pyjamashirt Pyjamashirt R8fqwf