Instappers Natural Be Instappers Black Be Instappers Natural Instappers Black Be Black Black Natural Be Natural zxpnfqxB
Pink London Laag Sneakers Edris Dune a6ZqCwFgWW

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Élysèss Sneakers Laag green Sneakers green Élysèss Sneakers White White Laag Élysèss qggnPdInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Spot Black Cocktailjurk Ruffle Wallis Dress Petite

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Wallis Cocktailjurk Ruffle Spot Petite Black Dress

www.iefh.fgov.be 

 

Ruffle Black Petite Cocktailjurk Wallis Spot Dress
Wide Klassieke Khaki Fit Hassia Pumps Marbella 4O7qRq
Print dark Boldstripe T Blue shirt Grey Mustang wX4UCxqt
Spot Black Wallis Ruffle Cocktailjurk Petite Dress
Red Socks Happy Heart Smiley Sokken ICW7U