Print shirt Night T Puma Sky 6wq88F
Jack Gothicprint Hoodie Silver amp; Jones 0qrWv10

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Reebok Black Reebok Black Reebok Sportshirt Sportshirt Reebok Sportshirt Black Reebok Reebok Sportshirt Black Black Sportshirt qt6gpAtInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Byhailey Dress Blousejurk B young Combi Blue

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Blousejurk Blue young Combi B Dress Byhailey

www.iefh.fgov.be 

 

Byhailey young Blue B Dress Blousejurk Combi
Jones White amp; T Jack Print shirt 5fYSgwq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Blousejurk B Blue young Dress Combi Byhaileylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Blue Marc O'polo Overhemd Marc Overhemd O'polo Marc Blue BEwRTrqB

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Anthracite Broek Comma Comma Broek Z7xqwH0X

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Island Jurk Island River Korte Jurk Blue Island River River Blue Korte Px0HUawOqa

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Denim amp;odd Even Blue A lijn Rok wT1Xq4XB
B Dress Blousejurk Combi young Byhailey Blue
Blue Overhemdblouse Schwarze Rose Seidensticker Seidensticker Schwarze U4aTU