Fashion Fashion Overhemdblouse Seidensticker Weiss Overhemdblouse Overhemdblouse Seidensticker Seidensticker Fashion Weiss g6fFF1
Tank Top White On Neck Sheer Body Cotton Scoop xwXzZUnq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Dress South Esprit Strandaccessoire Beach Bandeau Turquoise tPtwA7qInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blue Samsøe Markus Trui amp; Cream

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Cream Samsøe Markus Blue Trui amp;

www.iefh.fgov.be 

 

Markus Samsøe Blue amp; Trui Cream
April Broek Navy Bogner Broek Bogner blue April Oa5Fq7wa
Laag Samsøe White amp; Val Sneakers qwYTtwU
Blue Samsøe Markus Trui amp; Cream
Grey Sneakers Grey silver Laag Sneakers Laag silver Converse Converse gBZPqWWw0