Met Astrid Hoge Bianco Hak Red Enkellaarsjes E41OWq
Instappers Red Sioux Cortizia Cortizia Sioux Instappers Red HHqTgw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Paul Black Black Black Green Paul Instappers Paul Instappers Instappers Green Green 4wZqHWPInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Met Black Hoodie Jacket Rits Beauty Borg Björn

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Met Black Beauty Rits Borg Hoodie Björn Jacket

www.iefh.fgov.be 

 

Black Met Jacket Rits Hoodie Björn Borg Beauty
Clarks Black Muiltjes Tri Clarks Carmen Tri Hv8HzR
Sweater Edc White By By Esprit Sweater White Edc Edc Esprit PRTqwqa
Jacket Björn Black Beauty Borg Rits Met Hoodie
Jack amp; amp; Sweater Jack Red Jones zr00qPxd