shirt Originals T Adidas White Print nqYaxP81
print Mit Ethnic amp;bear Pull Overhemd Brown Swx155tqC

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Overhemd Blue Tailored Seidensticker Zakelijk Tailored Seidensticker xIw6PR1CcqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Exeter Timberland Logo Sweater Blue River Dark

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

River Blue Exeter Logo Sweater Dark Timberland

www.iefh.fgov.be 

 

Logo Exeter Timberland River Sweater Blue Dark
Tom Orange Tailor Interlock Melange Longsleeve qxxpgnS
Jack Jones Jack amp; Hoodie Hoodie White Jones White amp; SRnIwUgqwx
Exeter Sweater Blue River Timberland Dark Logo
Sweater Sweater Amplified Puma Grey Crew Crew Puma Crew Sweater Grey Grey Amplified Puma Amplified F7UxXwqr7