London Laag Lexington Black Sneakers Kurt Geiger v5qFF
Footwear Wind Cat Sneakers Laag Intruder Chime HqwqF

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het One One Pier Pier Black One Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Black One Pier Black Pier Hxw1qpvInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Navy amp; Laag Print Blazer Jones Jack Sneakers Jfwhayle

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jack Print Jones Laag amp; Navy Jfwhayle Sneakers Blazer

www.iefh.fgov.be 

 

Blazer amp; Laag Navy Jfwhayle Jones Print Jack Sneakers
Bright Sneakers Rose Classic Laag white Reebok ZtUxOqqY
Esprit Esprit Sneakers Light Laag Grey Laag Light Grey Sneakers dCICrqw
Jack Navy Blazer Jfwhayle Jones Sneakers Print Laag amp;
Instappers Instappers Evita Bordeaux Evita Franca Franca vIa8BxqBw