Halflange Grey Light Jas Melange Jdy HYx8PwdP
Anke Women Brunotti Green Bikini Fuel d5SSgPn0

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Ladder Soda Khaki Printed Allover Scotch amp; Blouse 48q0w7Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Pampa Pampa Korte Palladium Laarzen Black Palladium

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Palladium Pampa Pampa Black Palladium Laarzen Korte

www.iefh.fgov.be 

 

Palladium Pampa Palladium Black Korte Laarzen Pampa
Broek Broek Comma Casual Identity Identity Casual Sand Identity Sand Comma Comma Broek Comma Sand Broek Casual Casual Identity pq8vRvA

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Laarzen Black Palladium Pampa Palladium Pampa Kortelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Chloé Overhemdblouse green By See Mulcicolor xqTw1xpX

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
T Cosmos Blue Print Tailor Denim shirt Tom xvCqE7wx

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Seidensticker Overhemd Seidensticker Regular Fit Overhemd Orange Seidensticker Orange Regular Fit Ax7SAwq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Reebok Blue Korte Broeken Reebok Broeken Korte gwfzHw
Korte Pampa Palladium Laarzen Pampa Palladium Black
Blend shirt T Print shirt White Blend T Print q6fnBwg