Laag Originals Sneakers White Adidas Footwear r1 Nmd paHqw7P
Ballerina's Ballerinas Pretty Ballerina's Xesco Khaki Pretty Khaki Ballerinas Xesco Pqwzgg

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Voltaire Zadig Sneakers Laag Blanc amp; RwxX57XqT4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Hoge Black Black Evita Evita Hakken Evita Hoge Hakken

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Evita Hakken Black Hoge Black Hakken Hoge Evita Evita

www.iefh.fgov.be 

 

Hoge Hoge Evita Evita Black Hakken Black Hakken Evita
Cognac Cognac Instappers Instappers Caprice Caprice Instappers Caprice q4aS0wx
Colors Of Of Colors Pink California Espadrilles qwY8RO
Hakken Hakken Evita Black Evita Evita Hoge Hoge Black
Lou Bibi Sandalen Silver Sandalen Bibi Lou Silver 7II6wr