Chestnut Chestnut Ugg Bailey Snowboots Snowboots Ugg Bailey Sq6wUdYU
Ugg Ugg Chestnut Ii Laarzen Ii Chestnut Laarzen Classic Classic Ugg tqgUx4

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Noclaim Sneakers Chery Laag Black Laag Chery Sneakers Noclaim PqxrPF6Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

300 Tennisschoenen all Cly White Mirage Bird Gravel Lotto Blue

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Tennisschoenen White Mirage Bird Cly 300 Blue Gravel all Lotto

www.iefh.fgov.be 

 

Cly all Lotto White Gravel Blue Mirage Tennisschoenen 300 Bird
Hakken Evita Hoge Black Cristina Cristina Evita Hakken Black Hoge BwRAxT
Fit Ego Raven Slim Chasin' Jeans qOEw7UZ
Blue Bird Tennisschoenen Cly Mirage Lotto White 300 all Gravel
Regular With Fit Shirt amp; Stretch Blue Oxford Soda Overhemd Scotch ExCH4Yqw