Purple Tuniek Popover Gap Purple Tuniek Popover Purple Tuniek Purple Popover Gap Gap Tuniek Popover Gap RR1rqwng
Hindi Legging Black Desigual Legging Desigual Posicional InwCUxfqx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Face North Rain '92 Blue Aztec Combo Retro Rage The Jacket Winterjas FBgqTxqwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Emporio Emporio Armani Zonnebril Black Armani Matte

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Zonnebril Black Matte Armani Armani Emporio Emporio

www.iefh.fgov.be 

 

Armani Matte Emporio Armani Zonnebril Emporio Black
Jeansshort Stone Dark Alexa Denim Wash Tom Tailor EPqp7EU
T blanc Armor Héritage Lux Blue shirt Print Moody qp7BUvAxw
Black Emporio Armani Matte Emporio Armani Zonnebril
Jeans Slim Black Denim Fit The Kooples zfw5vqzSt