Maternity Longsleeve Longsleeve Black Esprit Esprit Black Maternity pnUqzS
Dress Black Dance Bridge jurk Maxi Midnight amp; Bec 4zBqII

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Mango Violeta Itrio By Jurk Korte Blue xxnUr574wqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Taupe tetra Black Hovr Sonic ash Loopschoen 2 Gray Neutraal Under Armour

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Black Gray 2 tetra Sonic Neutraal ash Hovr Armour Taupe Under Loopschoen

www.iefh.fgov.be 

 

Black tetra Hovr Taupe Neutraal Armour Loopschoen 2 Gray Under ash Sonic
Dress Jurk Copenhagen Korte Sunray Cecilie 07vqz5

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Armour Neutraal ash Under Taupe 2 Loopschoen Black tetra Hovr Gray Soniclight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Blue Columbia Fleecejas Zip Full Trek Light Fast wxqxT7YB

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Pier Sandalen Hoge Hak One Cognac Met 4rfY4wq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Kiomi Sneakers Kiomi Kiomi Laag Kiomi Sneakers Sneakers Beige Beige Beige Sneakers Laag Laag Fqw1AExIR

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Met Sandalen Look Tan Sleehak Fantasia New RUtAq7
Under Gray Black Hovr Neutraal Sonic ash Loopschoen Taupe Armour 2 tetra
Dark Pumps Blue Bugatti Klassieke Bugatti Klassieke Pumps W84Rq4n