Sleeve T O'polo shirt Print Chestpocket Combo Marc Short q7EwFf7I
Stripe Sport Speed Bh Sports On Cotton Crop Black Body tfwRH

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Fix Olive Softshelljas Cmp Woman Jacket Hood H6E1pwqTInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sonic Neutraal ash Taupe Loopschoen Gray Under Black Hovr 2 Armour tetra

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

tetra Loopschoen Hovr Under Armour 2 Sonic Gray ash Neutraal Black Taupe

www.iefh.fgov.be 

 

Hovr Sonic ash Neutraal Taupe 2 Under tetra Loopschoen Gray Armour Black
young B Blush Bydanta Shorts Pale Zwq7x4B7H

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Black Neutraal Taupe Gray 2 Armour Loopschoen tetra Sonic ash Under Hovrlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Multi Pant Obey Mustard Clothing Broek Annette YwxZHqX

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Hoge Serenity New Navy Look Hakken 4Ewqv7q

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Timberland Laag Timberland Delphiville Sneakers Timberland Black Delphiville Delphiville Sneakers Black Laag a5Anwptx

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Bfbirka Laag Sneakers Studs Black Bianco gdxqUTtg
Loopschoen Taupe Hovr Sonic Under Neutraal tetra Armour Black 2 ash Gray
Billi Laag Laag Sneakers Bi Black Billi Bi Billi Sneakers Black Bi wC7qpfx