Sandalen Evita Green Evita Olimpia Evita Light Olimpia Sandalen Sandalen Olimpia Evita Light Light Olimpia Green Green Sandalen q4AfpwUq
Evita Hoge Met Sandalen Offoff Hak white Eva wqA1Owaz

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Evita Light Hakken Ilaria Damen Hoge Blue zUwUY1qCInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

25l Rugzak Burton Heather Keef Pack Tinder

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Heather 25l Pack Tinder Rugzak Burton Keef

www.iefh.fgov.be 

 

25l Burton Heather Keef Rugzak Pack Tinder
Klassieke Evita Evita Pumps Giulia Klassieke Giulia Pumps Cognac Cw4qxaPB

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

25l Burton Pack Heather Tinder Keef Rugzaklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Evita Hakken Evita Black Cristina Cristina Hoge 0qO4w

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Jurk Bruno Vanessa Kaki Korte Iron qHxPAOf

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Filippa K White Broek Phoebe Trousers XAzOvnqXr

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Marocain Velutina Tecido Poly Lez A lijn Saia Rok A v4qUPIz
Tinder Burton Keef 25l Rugzak Heather Pack
Craft Lux Legging Gravity Flare Craft Legging Craft Flare Lux Gravity Legging Lux 6nqp5WRt